"Wie goed doet, goed ontmoet"

Mevrouw L. uit R. is een tevreden gebruikster van wehelpen.nl. Ze hecht grote waarde aan goed gedrag."Wie goed doet, goed ontmoet", is haar levensmotto. Dan houd je het leuk samen. 

Vriendelijk en beleefd
Ze heeft eerder hulp gehad via de website: een buurtgenote waste de ramen van binnen en van buiten. Ze hebben nog een kopje thee gedronken samen. En daarna is die dame weer vertrokken. Ze zijn elkaar nog een keer tegengekomen bij de supermarkt en hebben elkaar vriendelijk toegeknikt. 

Weten waar je aan toe bent
Ze ontvangt een mailtje van meneer V. uit A. Hij heeft haar profiel gelezen en gezien dat ze goed met de naaimachine overweg kan. Hij vraagt of ze een scheur in zijn gordijn kan repareren. Dat kan ze wel. Maar ze heeft haar naaimachine uitgeleend aan haar dochter. En die heeft 'm een week of drie nodig! In haar reactie legt ze de situatie uit. Als meneer zolang kan wachten, wil ze hem met plezier helpen. Anders moet hij op zoek naar een alternatief.

Blauwe vinkjes
's Avonds controleert ze of meneer haar reactie heeft​ gelezen​. En ja hoor, er staan twee blauwe vinkjes ​bij haar berichtje. Even later antwoordt hij dat hij inderdaad graag wil wachten. Met een glimlach sluit ze haar laptop: prima opgelost zo. 

Tips: we geven ze graag
Mevrouw L. gebruikt de website op een goede manier. Ze heeft de tips gelezen en gedraagt zich naar anderen zoals ze zelf ook graag benaderd wil worden. Volg haar voorbeeld en bekijk onze adviezen op 'Veilig gebruik' onder ​'​Wat is WeHelpen'​. Veel plezier met wehelpen.nl!