"Ben je wel helemaal lekker in die pan van jou?"

"Mijn naam is Harry van Aken, ik ben sociaal, betrokken en enthousiast." Zo begon het bericht dat WeHelpen ontving van deze student aan de universiteit van Utrecht.

"Een Handje Hulp"
Harry heeft een passie: hij presenteert en maakt programma's op YouTube. Zijn visie: 'Door anderen te helpen, versterk je elkaar' is de rode draad door een nieuwe serie: 'Een Handje Hulp''. Hierin gaat hij door het hele land op zoek naar leuke en inspirerende mensen die hij mag helpen met een hulpvraag. 

"Ben je wel helemaal lekker in die pan van jou?"
Zo maken we in deel 1 kennis met Musa. Hij komt uit Gambia (Afrika) en woont sinds kort bij zijn vrouw in Nederland. Harry is een dag met hem opgetrokken en heeft Musa kennis laten maken met de Nederlandse taal. Niet alleen het ABN, maar ook de echt Nederlandse uitdrukkingen, en wat ze betekenen. Harry: "We hebben echt een geweldige dag gehad!" Binnenkort is deze aflevering te zien op zijn YouTube-kanaal

Harry is op zoek naar jou
Heb je interesse in hulp van Harry? En wil je hiervoor meewerken aan zijn Youtube-programma? Reageer dan op zijn hulpvraag  Harry neemt contact met je op voor de details en als het klikt, plannen jullie samen een datum. De opnames starten over een paar weken. 

Wil je Harry eerst even zien? Kijk dan naar zijn gefilmde uitnodiging.