Toolkit

Welkom bij de toolkit van wehelpen. Fijn dat je wilt helpen meer mensen te informeren over dit middel om hulp aan te bieden, te vragen of te organiseren rondom iemand.

We hebben een flyer voor je gemaakt die je kunt printen en doorgeven aan iemand die je wilt vertellen over wehelpen.nl. Of huis aan huis verspreiden bij jou in de buurt!

En hier vind je logo’s en beelden die je op je eigen website kunt zetten, achtergrondinformatie over hoe wehelpen.nl is ontstaan en linkjes naar onze social media en verhalen van mensen die uit ervaring spreken. Je kunt vanaf deze plek iemand een freecard sturen om hem of haar te bedanken voor de hulp. Of uitnodigen om samen met jou even wat klusjes op te pakken. En wat dacht je van een hulpactie als cadeautje voor een jarige?

Heb je nog vragen of tips? Stel ze gerust via servicedesk@wehelpen.nl. Veel succes!

Sociale media

Ben je journalist of verslaggever? Voor jou hebben we een speciale perspagina op onze coöperatiewebsite, waar je allerlei relevante en handige informatie bij elkaar verzameld vindt. Zodat je snel een bericht kunt opstellen om anderen met elkaar te verbinden via wehelpen.nl.